15 de gen. 2010

Caixa Manlleu

Bé, doncs vaig anar a la reunió informativa que ens va oferir la direcció de la Caixa de Manlleu per presentar-nos el projecte de fusió amb les altres tres caixes per tal de crear-ne una de nova i més gran.

Per poder tirar endavant el procés cal l'aprovació de dos terceres parts de l'Assemblea General que en el cas de la Caixa de Manlleu la formem un total de seixanta consellers en representació dels impositors, treballadors, entitats i administracions.

L'exposició de les causes i conseqüències va estar ben feta. De fet en el meu cas hi havien quatre aspectes que em generaven dubtes i que és el que volia que m'expliquessin, eren els referents a la gestió econòmica, al personal, l'obra social i la repercussió territorial. Entraré en aquests detalls en posteriors posts.

Així doncs el proper dia 8 de febrer de 2010, seixanta persones hem de votar si una entitat centenària osonenca deixa d'existir i passa a formar part de la nova Caixa d'Estalvis Unió de Caixes de Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa.


3 comentaris:

 1. molt interessant el que dius que ens explicaràs més endavant... resto a l'espera :-)

  ResponElimina
 2. Opino el mateix que l'anterior comentari. A veure si d'una vegada per totes es demostra que els blocs poden aportar més informació que la premsa tradicional ;-)

  ResponElimina
 3. kika, Josep,... penseu que els blocs, a diferència de la premsa, no tenen (tenim) la responsabilitat d'informar. Només oferim punts de vista i que tots junts poden arribar a oferir una visió de la realitat amb una increïble varietat cromàtica.

  De la realitat o del que siguem capaços d'imaginar.

  Salut!

  ResponElimina