23 de gen. 2010

Osonosfera

Fem una mica de resum del que ha estat l'Osonosfera fins ara en ordre cronològic invers.


Fotos fetes per diversos osonosfèrics.


Aquest divendres vam tenir reunió de l'Osonosfera al Casino de Vic.

Al final vam assistir tan sols quatre blocaires. Aquestes reunions acaben sent una mica diferents en funció dels qui hi assistim.
A vegades ens reunim per fer feina. Són els dies en que anem amb preses, tenim alguns projectes i cal avançar, a veure qui pot fer què i qui coneix a qui podria fer tal cosa. Aquests dies surts amb la sensació de que no has perdut el temps.

Altres vegades tampoc sembla que tot sigui tan urgent. Tornem a parlar de a veure qui podrà anar a la Catosfera a Granollers, de que el portal no funciona, que els blocs inscrits no hi surten, que ningú s'atreveix a remenar-hi per por de que peti el poc que en queda, ,... (la gent fliparia dels pocs coneixements d'informàtica que tenim els blocaires) però pel mig van sortint altres temes, que si sabeu res del Nexus One, que si heu vist el nou bloc que he començat, que per on creieu que poden anar les eleccions a can barça, ...
A mi també m'agrada quan es així. En l'entorn del dia a dia costa trobar gent amb qui parlar de tot això, com a molt algun comentari sobre el Facebook i poca cosa més. Francament, poder parlar un cop cada quinze dies del mundillo 2.0 sense tenir davant un ordinador està molt bé.
Aquests dies deixa de ser tan rellevant si has aprofitat el temps o no.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada