7 de gen. 2010

Que en vagin aprenen

Acabo de llegir al bloc de Carles Banús, regidor de l'Ajuntament del petit poble de Tavèrnoles (Osona) les explicacions sobre la seva postura a favor de la creació d'un polígon industrial conjuntament amb els municipis de Folgueroles i Vic. No és que sigui un tema que em cridi molt l'atenció ni que m'afecti molt més que a vosaltres, però trobo exemplar l'ús de les eines 2.0 per part d'un representant electe, el bloc en aquest cas, per explicar la seva postura.

És una llàstima que encara hi hagi molta gent que es dedica a la política que menysté aquest mitjà. A mi m'agrada que s'expliquin, que ho facin amb un llenguatge planer i entenedor, sense arengues ni soporífers discursos institucionals. A més aquestes eines permeten una comunicació directe, sense la distorsió que podria provocar el passar a traves d'un mitja de comunicació convencional.
És cert també que som quatre gats els que llegim blocs, però tampoc crec que hi hagi molta més gent que acabi decidint el seu vot en funció de les campanyes electorals i bé que s'hi gasten diners.

Hem entrat en any electoral i en Carles no és l'únic polític que té bloc, n'hi han molts més i jo crec que la blogosfera serà un dels fronts més actius i transcendentals dels propers comicis, i no diguem ja dels de l'any que ve. Per tant, val més que en vagin aprenen, que intentar copiar l'Obama no funcionarà.

2 comentaris:

 1. Gràcies Joan per la referència.

  Com dius, el bloc s'està convertint en una eina per poder expressar la nostra opinió (i a vegades fins i tot rebem comentaris).

  Pels pobles petits també esdevé un altaveu que permet fer-nos sentir, ja que a vegades els mitjans de comunicació només ens deixen aparèixer quan hi ha coses negatives....

  Salut!
  Carles

  ResponElimina
 2. Sí, però també es cert que no sempre és fàcil això d'explicar les decisions en un bloc.
  N'anirem parlant.

  Salut i xarxa!

  ResponElimina