27 de febr. 2010

He tingut la sort d'anar a un concert dels 4t 1ª

No perquè costi molt trobar-ne entrades, doncs més aviat hi hagués cabut més gent damunt de l'escenari del teatre. Un escenari ambientat com si fos un saló de casa, amb coixins i sofà, ocupat per una trentena justa de persones, public i musics inclosos en aquest recompte.

La sort ha estat haver llegit el post de Saül Gordillo on els recomanava i explicava la seva experiència amb els 4t 1ª (quart primera), aquest nou grup musical que actua en llocs adient a la seva musica intimista, llocs com ara el saló de casa.

Sense micròfon, a pocs metres de distancia, amb un grapat de bones cançons és increïble com uns musics convençuts del que estan fent aconsegueixen transmetre unes sensacions que a mi m'han fet pensar en la frescor i la proximitat que transmeten els blocs.

Després, al rato d'haver sortit penses en com podran mantenir-se fent concerts en aquest format. Son bons, aviat tindran més gent als concerts, ja no podran continuar fent-los sense micro i hauran de tocar damunt de l'escenari amb el public abaix, com fa tothom. Aleshores potser perdran aquest efecte d'amplificador de sensacions que dona la proximitat i que tant adient va a la seva musica.
No ho se, però de moment jo ja he tingut la sort d'anar a un concert dels 4t 1ª (quart primera).

2 comentaris:

  1. quina experència! i sonen molt bé! m'ha agradat. gràcies per explicar-ho!

    ResponElimina
  2. Sí, una bona experiència que recomano. Els podeu seguir a través del seu bloc.

    ResponElimina