20 de febr. 2010

Osonosfera.cat, un pas més

Deixo pels que van ser-hi en els inicis lo d'explicar com un grapat de blocaires fa un parell d'anys van tenir la bona pensada d'agrupar als blocaires d'Osona. Algun d'ell potser inclòs explicarà les peripècies d'organitzar la primera i la segona trobada d'osonosferics fetes ja sota la marca de l'Osonosfera.

Jo avui només volia explicar-vos que aquest divendres ens vam trobar uns quants blocaires al Casino de Vic i casualment aquesta vegada en Joan tenia ja apunt el que havíem acordat que haurien de ser els estatuts. Així doncs els onze presents vam acabar formant el que seria l'assemblea constituent i signant el que seran els estatuts de la nova associació osonenca.

Neix amb els onze socis inicials que vam poder anar a la reunió i oberta a que us hi podeu incorporar tots aquells que sou blocaires i us sentiu vinculats d'alguna manera a la comarca d'Osona.

Bé, ... i ara què? Doncs seguim sense tenir resolt el tema del portal, amb una iniciativa de convocar uns premis per blocs educatius que s'està gestant i, sincerament, seguim sense tenir massa clar que carai ha de ser una esfera territorial.

Ja miraré si faig un post reflexionant una mica més a fons sobre el tema, que ara se'm fa tard i avui només volia deixar constància del naixement de la criatura.

De moment l'associació Osonosfera.cat ja té onze socis, t'hi vols afegir?

3 comentaris:

 1. Doncs ben nascuda estigui la criatura. El debat sobre què carai ha de ser una esfera territorial es pot fer en reunions i/o assemblees, però tractant-se del tema que es tracta, es pot fer perfectament a partir de blocs i altres eines 2.0. Qui comença? Qui té temps per posar-s'hi? Jo, no gaire. Bon cap de setmana!

  ResponElimina
 2. Esperarem a la teva reflexió! Sol ser més senzill posicionar-se (a favor o en contra) quan algú ja ho ha fet...
  Salut company!

  ResponElimina
 3. Sí companys, tan bon punt acabi la digestió dels calçots, em poso a postejar sobre el tema.

  ResponElimina