26 de març 2010

30 minuts

Si hi ha una hora blocaire per excel·lència aquesta és el diumenge al vespre. És una hora que es presta per postejar. Els blocaires cansats per les seves activitats durant el dia festiu i sense gaires ganes d'anar enlloc doncs l'endemà toca currar ( a la majoria) se'ns posa bé apalancar-nos davant l'ordinador mentre una tassa de té (en el meu cas) es va buidant i refredant al costat.

En aquesta hora TV3 emet el programa "30 minuts", no se si conscients d'aquest fet, però darrerament estan animant als internautes a crear tertúlia sobre els continguts de cada programa via twitter. Ja en vaig escriure fa uns dies sobre el tema quan van emetre el programa sobre la premsa.
Aquest diumenge promet, doncs els tema de debat és una de les institucions que més antipaties genera a la comunitat d'internet. Parlaran del l'SGAE i conviden a tothom a piular utilitzant el tag #30sgae. De fet ja fa uns dies que hi ha activitat en aquest hastag, fet que em fa augurar un bon xup-xup al twitter per aquest diumenge al vespre.

Jo soc dels que miro tranquil·lament el programa estirat al sofà, aquell element del mobiliari domèstic que hem abandonat al canviar la tele pel portàtil, i després m'incorporo a la tertúlia. Altres internautes son més multitasca i son capaços d'anar piulant mentre miren el programa per l'ordinador.
Vinga doncs, si voleu ens llegim diumenge al twitter.

Tornem a ser divendres i ara que ja hem amagat, tallat, esborrat, arrancat i censurat potes a la Vella Quaresma, avui senzillament li treure'm la pota que toca.
Bones vacances, als punyeteros afortunats que feu tota la setmana de festa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada