27 de març 2010

Misión eclipse : malbaratan recursos

Continuem amb el seguiment del concurs que organitza la versió digital de La Vanguardia. La mecànica del concurs, com ja sabeu, consisteix en anar eliminant cada setmana un dels deu concursants inicials. Un jurat salva a un dels dos concursants que ha obtingut menys vots dels lectors del LV i així fins que només quedi el guanyador que tindrà com a premi fer de corresponsal de LV a l'Illa de Pasqua i informar-nos de l'eclipse total de sol que s'hi produirà el proper 11 de juliol.

Despres d'eliminar la setmana passada al Juan Roch i les seves fotografies astronòmiques, aquesta setmana LV prescindeix del concursant amb més capacitat blocaire, en Toni Ibañez. Això es el que tenen aquest concursos, enlloc d'anar sumant resten.
Al renunciar en Toni a seguir en el concurs perdem al concursant que aportava més contingut fora de l'entorn de la capçalera digital. Ja vaig dir que un dels atractius d'aquest circ era veure el rerefons que hi hauria en els mitjans 2.0 propis dels concursants. Fins ara ha estat força sucós, sobretot gràcies a les aportacions de'n Toni de qui trobarem a faltar la seva experiència blocaire. No en va en Saül Gordillo el defineix com a responsable de batejar a la comunitat blocaire catalana amb el nom de Catosfera.

Però bé, el nostre amic Xevi Luri segueix concursant i ara ja només queden vuit negrets (7+1 si voleu). En Xevi no és blocaire, però esta agafant soltura amb el Facebook. Per aquesta setmana ens ha fet un vídeo, que francament està molt bé. Es tractava de descriure el lloc on viuen, doncs el guanyador ens haurà de mostrar el que trobi a Rapa Nui.Com també m'ha agradat molt el vídeo de l'Eudald Jordà fet des de St Joan de les Abadesses.Com voleu que no tinguem crisi, si enlloc de cercar formules per crear valor i innovació seguim utilitzant formats ideals per a malbaratar recursos, com ara el fet de renunciar a les capacitats dels concursants eliminats.

En fi, per votar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada