9 d’abr. 2010

Misión eclipse, entre bastidors

Em repeteixo si torno a dir que una de les coses que més m'agraden d'aquest concurs de LV és el moviment que hi ha entre bastidors, es a dir, en les eines 2.0 dels concursants.

Des que va plegar en Toni la cosa havia decaigut una mica, però darrerament hi ha tornat ha haver activitat
Em va agradar el post de la Xenia acomiadant-se en plan oscars.
En Xevi ha muntat un script per estudiar mitjançant gràfiques el comportament dels votants i ho ha penjat al seu grup del Facebook.
En Toni torna per fer una fugaç intervenció enllaçant un article sobre l'overbooking que hi haurà a l'Illa de Pasqua durant l'eclipse.
La Sara Santacana va posar un vídeo extra per avisar del que podem veure al cel aquest dies, a més de les seves opinions de l'eliminatòria d'aquesta setmana al seu bloc.

També dir-vos que algú de La Vanguardia es va mirar aquest bloc i ha enllaçat l'anterior post al peu de la pàgina de l'eliminatòria. He mirat l'Analytics i m'han portat unes vint visites fins al moment. Per si tornen a venir, una cordial salutació per a la redacció de La Vanguardia i ... d'això ... hehehehe ... les critiques que he fet al concurs estan fetes amb carinyo i esperit constructiu. :-)


Vinga, el vídeo d'en Xevi d'aquesta setmana que ha d'anar sobre una poesia dedicada a Rapa Nui. El nostre concursant preferit abraça el cantó obscur, veure'm com li va.
Qui s'ho està currant molt és la Sara Santacana, sembla com si tingués en Josh Lyman al darrere. Utilitza tots els recursos que pot i està fent una campanya molt perfecte, massa perfecte a vegades. Per això s'agraeix que es "desmeleni" una mica en aquest vídeo.
Per votar aneu aquí, teniu temps fins al dilluns a les 22:00.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada