24 d’abr. 2010

Misión eclipse, ... ho té difícil el jurat

Conec en Xevi des de fa temps, compartim una colla d'amics que ens agrada anar de tant en tant a fer el que ara se'n diu turisme rural i abans en dèiem anar a una casa de pagès.
Recordo algunes d'aquestes sortides en que teníem una nit sense núvols i ens estiràvem tots a l'aire lliure mirant les estrelles i deixaven que en Xevi ens anés alliçonant sobre el que estàvem veient.

Com que és complicat quedar amb tots vosaltres per anar un cap de setmana a un indret on es vegi el cel estrellat el millor és que el voteu i així podreu gaudir de les seves explicacions des de l'Illa de Pasqua.
I tranquils, que si persisteix amb el seu defecte professional de posar deures, n'hi ha prou amb no fer-li cas. ;-)

Aquesta setmana els vídeos van sobre fer la maleta per anar a Rapa Nui. A ell l'hi ha sortit un vídeo molt simpàtic i xulo.Si seguim amb la mateixa tendència en les votacions, li tocarà quedar nominat altra vegada i segurament junt a la Sara Odriozola.
La Sara no li ha posat les coses fàcils i ha fet una delícia de vídeo. Ho tindrà molt difícil el jurat.
Fins ara els vídeos de Miquel Traveria no han estat per a mi dels millors, i penso sincerament que si no fos per la xarxa que li dona suport potser l'haurien eliminat.
No obstant, el seu vídeo d'aquesta setmana és un punt. Mireu-lo i el comentem ...
Fer sortir a l'ex-concursant Eudald Jordà caracteritzat de Dr Livinsgton ha estat una genialitat. És trencador i surt de context, i a mi això m'agrada molt.

Com veureu m'ho estic passant pipa amb el concurs, cada dimecres hi ha el programa del jurat, els dijous en Xevi ens ensenya ja el seu clip, els divendres surten tots els vídeos i comencen les votacions, el dissabte faig post, el diumenge vaig mirant com van les votacions i al dilluns veurem com queda tot, a més de tenir el post de'n Jaume.
I pel mig comentaris, tertúlia i xarafeig en les eines 2.0 dels concursants.

Per votar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada