26 d’abr. 2010

S'acaba el període d'inscripció i ja tenim jurat

Nota de premsa de l'Osonosfera:

Comença el compte enrere per tancar el període d’inscripció als I Premis Blocs Educatius d’Osona.

Ja s’acosta el dia. El dia 30 d’abril es tanca el període d’inscripció pels Premis Blocs Educatius d’Osona, organitzat per l’Osonosfera. Així doncs, per aquells que no ho hagin fet, fins aquest divendres a les 20 h encara tenen temps per adherir-se al concurs. L’Osonosfera pretén promoure la creació i manteniment del bloc com a eina de comunicació en un dels camps que creiem més necessaris: l’educació. Els premis estan dividits segons categoria. Es divideixen en primer i segon premi, un per a cada categoria:
1r classificat en cadascuna de les categories: val de 800 euros en material informàtic, electrònic o serveis.
2n classificat en cadascuna de les categories: val de 400 euros en material informàtic, electrònic o serveis. Els vals son per consumir en establiments membres de l'associació TICosona, no es podrà bescanviar el val per diners en metàl·lic.

El jurat estarà format per :

- de l'Osonosfera.cat la seva presidenta, Adriana Barba

- de TIC Osona, Meritxell Cos

- del Consell Comarcal d'Osona el Conseller de noves tecnologies, Carles Banús

- de ll'Ajuntament de Vic la dinamitzadora de VicJove, Tam Barranqueras

- de l'Associació STIC.cat la presidenta Trina Milán

- i també compte amb el responsable a la Catalunya Central de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya Jordi Casals

La decisió presa per aquest jurat és farà pública el dia 12 de juny de 2010 durant l’entrega de premis. Abans però, l’1 de juny els concursants seran informats sobre quins han estat els finalistes en cadascuna de les categories. Parlar de blocs és parlar de comunicació, així que es valorarà especialment l’us del bloc com a eina de comunicació i d’aprenentatge i la interactivitat que es genera mitjançant els comentaris. També es tindrà en compte la periodicitat de publicació, el disseny, funcionalitat, llegibilitat i l’us de diferents plataformes. Per exemple, vídeos, podcast…qualsevol eina que reforci el contingut.

Recordeu que els blocs encara es poden inscriure al bloc dels premis http://premisblocseducatius.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada