3 de maig 2010

Misión eclipse, vota a ... ¿?

La cosa segueix emocionant.

Pels que no seguiu el grup del Facebook que vaig fer per donar suport a en Xevi, us faré cinc cèntims de com està el pati aquesta setmana ara que ell ja ha estat eliminat.
LV va donar al principi una llista a cada concursant amb els proves que havien de fer cada setmana, de manera que podien anar avançant feina amb el risc que si eren eliminats el seu treball no seria publicat. Per aquesta setmana el tema era:

"La retransmisión: los concursantes deberán retransmitir una salida o una puesta de sol"

Si us vareu fixar en el darrer vídeo de LV del dimecres 28, el jurat va demanar que la posta/sortida del sol s'havia de fer en una sola presa, es a dir com un fals directe. El plantejament no és dolent, doncs imita molt bé el que serà l'eclipse a Rapa Nui. Però aquest petit canvi en la prova és una putadeta pels concursants que ja tenien fet el vídeo.
La Sara Odriozola es va llevar aviat el dijous 29 i ens va gravar aquest vídeo que s'ajusta perfectament al que demanava el jurat.En Miquel Traveria va fer (ja tenia fet?) un muntatge interessant utilitzant dues càmeres i la Sara Santacana havia organitzat una trobada d'amics en un indret de la Segarra per veure una posta de sol el passat dimarts 20 d'abril. Molt ben fet, però allunat-se del concepte d'una sola presa que va demanar el jurat a darrera hora.

Vistos els vídeos el pronostic que jo ja vaig fer divendres va ser:

"Sara O. tindrà menys vots, però serà salvada pel jurat. Per tant aquest cap de setmana tindrem una autentica "guerra de xarxes" entre en Miquel i la Sara S. Qui quedi nominat perdrà davant de l'Odriozola dimecres que ve."

En Miquel i la Sara S., que fins ara havien viscut tranquils gracies als vots que els proporcionaven les seves xarxes de suport, per fi veuen les dents al llop i efectivament hi esta havent una cursa frenètica de vots durant el cap de setmana que durarà fins al dilluns a les 22:00.

Per votar aquí. Jo, confiant en la meva predicció i volen una final entre les dues Sares he votat a Sara Santacana.

En Xevi segueix publicant al feisbuc les gràfiques de les votacions. Aquí teniu un parcial al diumenge.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada