31 de maig 2010

Premis blocs educatius

Divendres passat varem tenir reunió de l'Osonosfera, hi havien temes a tractar, sobretot sobre els I Premis Blocs Educatius d'Osona.

Una vegada vista la participació que ha tingut i fent una ullada als blocs inscrits penso que si que ha estat una bona pensada fer els premis. Ens permet veure, si més no, que s'està fent a la comarca en l'ús del bloc com a eina educativa i comparar les diferents iniciatives. A més, no tothom enfoca el seu ús de la mateixa manera i veure que fan els altres sempre és didàctic.

Pel que explicaven els membres del jurat, no els ha estat pas fàcil decidir-se. En aquest apunt del bloc dels premis podeu veure la llista final de blocs inscrits. D'aquests el jurat n'ha d'acabar triant cinc finalistes per a cadascuna de les dues categories. La de blocs adreçats a menors de 12 anys i la categoria de blocs destinats a majors de 12 anys.

Aquesta mateixa setmana sabrem els finalistes i el proper dissabte dia 12 de juny es farà l'acte de lliurament dels premis, tant al primer com al segon classificat de cada categoria.

Us n'aniré informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada