8 de maig 2010

Televisió a la carta

Aquest setmana hem sabut que el9nou.cat incorpora ja els videos del canal de televisió dels seu grup EL9TV , i a més descobreixo que també els podem incorporar als nostres bloc.
Una bona noticia que cal agrair a tots aquells periodistes que dins al seu mitjans van batallant per tal de que s'avanci en la comunicació.Amb aquest pas el canal de televisió nodreix de contingut al mitjà digital. Un nova etapa important, però transitòria.
El vídeo que us he posat aquí com a exemple dura 32 minuts. A veure quants de vosaltres us el mirareu sencer.
Evidentment, no està pensat per aquest mitjà. Eren molt més atractius els vídeos del concursants de Misión eclipse, oi? Curtets i directes.

El seguent pas serà que el mitjà ja disposi de contingut creat en format i estructura pensat per a ser consumit en format PC o iPad, que han de ser diferents al que es feia fina ara per a la TV.
Més endavant, esperem que aviat, s'acabarà produint el fet que serà el mitjà digital qui nodrirà de contingut al canal de TV. Esperem que això sigui aviat.
Mentres la meva enhorabona a Premsa d'Osona i als que ho han fet possible.


Aprofitanrt l'ocasió, també voldria fer-me ressò de l'aparició de l'autor (i el llibre) d'una de les recomanacions que vaig fer aquí per St Jordi a TV3.

Està molt bé. Clar que les demostracions de la falsedat dels mites no estan fetes amb rigorositat científica si no més aviat amb finalitats televisives, però bé.


Malgrat tot, i ha quelcom que trontolla una mica. El vídeo dura quasi 14 minuts, ... no se si realment es demostra que el mite nº10 sigui fals (minut 10:30). Sabeu de que us parlo, oi? ;-)

4 comentaris:

 1. respecte al mite número 10, si, si, no es veia a ningú gaire convençut :-)

  ResponElimina
 2. A veure si serà un mite que hi han 100 mites ... :-)

  ResponElimina
 3. Anònim22/5/10

  hola joan, referent a la notícia del 9 tv a la carta. tu has dit molt be que aixo es el canal de televisió del nou a la carta no es res mes que aixo: els programes de la tele penjats a internet. No crec que els hagin de tallar ni adaptar perque precisament la gracia es que els que no hem pogut veure el programa per la tele el puguem veure mes tard a internet.jo ho faig sempre amb crackovia al tres a la carta de tv3. Només és el programa de la tele penjat a internet. i jo per exemple aquest que has penjat no l'he mrat sencer perque dura una hora i mitja i no 32 minuts!!

  ResponElimina
 4. sí, sí, ...lapsus meu, dura una hora i mitja.
  El crakovia jo també el miro al tres a la carta i està bé poder veure els progranes de la tele penjats a internet. Però són formats de TV.
  No com Misión Eclipse que es un format impossible de fer ni en la tele, ni en cap altre mitjà clàssic.

  Salut!

  ResponElimina