11 de juny 2010

Campanya electoral Barça 2.0

Podria influenciar el fet que fa un any em vaig capficar amb "The West Wing", però us confesso que he disfrutat seguint les eleccions a Can Barça.

M'he empassat els debats, ja sigui en directe o en diferit via web, tinc els twitter, bloc i web de les candidatures controlades, així com també altres llocs independents que segueixen l'esdeveniment. He desestimat els facebooks perquè generen massa "soroll" i cada cop trobo menys interessant la premsa especialitzada. En canvi, penso que en fan una millor cobertura els mitjans més generalistes. Fins hi tot m'he apropat a veure els personatges que han vingut per la comarca.
Els dies en que hi ha debat, cervesetes i sandvitxos, talment com si d'una final es tractés. Prefereixo seguir-los a traves de l'ordinador, renunciant a la comoditat del sofà, per tal d'anar fent tweets i cops d'ull al hashtag #debat.

El que pot ser curiós és que no hi entenc gens de futbol i soc incapaç d'estar atent a un partit que no jugui el Barça.
Però que voleu que us digui, trobo molt més interessant buscar matisos a les declaracions del Benedito, rumiar per quina raó en Ferrer resta defensiu, pensar quina fissura té el programa de'n Rosell o intentar entendre que hi veuen a l'Ingla; que no pas capbussar-me en relats de ficció.
I més ara, molt més ara que tenim la web 2.0 on pots cercar respostes i detalls a tot allò que et pugui inquietar, encara que no sempre les trobes.
Dic això perquè tothom sembla partidari de fer un Barça 2.0, però ningú especifica molt bé com. Segurament perquè no ho saben. La participació ciutadana, o soci-etana, està encara a un fase molt primaria, o si no que li ho preguntin a l'Hereu. S'haurà de donar un marge d'error als que prenguin iniciatives en aquest sentit.

El Barça dospuntzero potser no sabem com és, però el dosguiósis si que l'hem vist. ;-)


Que guanyi aquell que els socis creguin que és el millor.
Visca el Barça i visca Catalunya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada