6 de set. 2010

Diuen que ARA faran un diari

A mi m'agraden aquestes noticies.

Ara en plena crisi mundial del sector de la premsa en paper (almenys això diuen), surten aquests i ens diuen a http://www.arafaremundiari.cat/ , a @arafaremundiari, i també a l'inefable feisbuc, que arafaranundiari i que a més ho faran en la nostra minoritària llengua.

Tot i el meu escepticisme, m'agrada aquesta iniciativa per tres raons. La primera perquè ho faran en català i tal com tenim el pati qualsevol iniciativa en aquest sentit és lloable.

La segona perquè és d'agrair que hi hagin emprenedors que engeguin projectes agosarats en temps de crisi. Si funcionen demostren que és un bon moment per arriscar, i si fallen ens tenen entretinguts amb la seva patacada ( això ultim és broma, eh!).

La tercera raó és perquè comencen fent apologia del dospuntzerisme, evidenciant que hi creuen, que hi apostaran i que en són malalts de 2.0

Aquest dilluns en @carlescapde ha fet una (curta) peregrinació per un parell de mitjans promocionant el seu projecte. Per la ràdio i també per la tele ...
Per si algú s'entreté a escoltar la falca de radio només dir-vos que ara la proporció a Osona pot estar en uns deu porcs per cada persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada