21 de set. 2010

La reunió de Tavèrnoles

Aquest divendres passat vam tenir una reunió de l'Osonosfera. La vam fer a Tavèrnoles per tal d'evitar l'enrenou que hi ha la capital de la comarca durant el Mercat de Musica Viva de Vic.
Va ser una de les reunions més llargues que recordo haver fet, varen sortir propostes i idees que potser es materialitzaran i n'anirem parlant.

La reunió és va ser just al costat d'on es va fer la primera trobada de blocaires osonencs, on fa poc més de dos anys la comunitat blocaire d'Osona va presentar el portal. Ara l'hem refet de nou i en certa manera estem en la mateixa situació que quan varem començar.

La situació potser la mateixa, però l'entorn ha canviat força. Jo, aleshores no coneixia ni el twitter, ni el facebook, ni l'spotify, ni el Google Reader, ni moltes de les eines que han sorgit en els darrers anys i que ara trobo imprescindibles.
Aleshores l'Obama tot just estava encarant la lluita final amb la Hillary i la gran majoria de polítics del nostre país menyspreaven o ignoraven tot això del 2.0 i la capacitat de que la gent pugui aportar i compatir continguts lliurement per la xarxa.
Aleshores explicar que passava al mon era encara monopoli de les grans corporacions mediàtiques.
Aleshores tot just començàvem a veure una crisi que alguns blocaires venien anunciant i que el govern negava.

Ara quasi tothom està al facebook, però alhora seguim sent quatre gats els que ens agrada omplir posts.
Ara tots els polítics obrem comptes al twiter i facebook, però a pocs val la pena seguir.
Ara encara segueixen sorgint aïlladament blocaires amb ganes de dir-hi la seva i ara, més que mai, hem de trobar la manera de crear espais on ens podem conèixer i interactuar per tal de bolcar continguts a la xarxa que de manera individual no podríem fer.

Ara, encara cal l'Osonosfera.

Tavèrnoles, juny del 2008

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada