22 d’oct. 2010

Ahir a La Central

Doncs bé, finalment aquest dijous 21/10 varem fer el debat sobre l'ús i la repercussió de les xarxes socials en la campanya de les eleccions al parlament de Catalunya del proper dia 28N.


Les formes,

la col.laboració de l'Osonosfera amb Òmnium Cultural ha estat un encert, un clar exemple com dues organitzacions es poden complementar i sumar sinergies.

L'acte va començar a les vuit del vespre, una hora abans vam anar a muntar-ho tot, cadires, taules, micros, projector, ...
De mentre anaven arribant els ponents i el públic assistent; canvis i impediments de darrera hora van fer que finalment els ponents fossin l'Edgar Rovira (CIU) @erovira, Jordina Freixanet (PSC) @jfreixanet , Mireia Martí (ERC) @MireiaMarti i Eva Marín (ICV) @marinpei . Als quals hem d'agrair tant la seva presencia com la voluntat i encert que van posar en el debat. Tot plegat va estar molt ben moderat pel periodista osonenc Josep Comajoan @jcomajoan.

Els ponents varen anar opinant sobre les preguntes que els hi formulava en Josep, tant de les que havíem preparant en un brífing els de l'Osonosfera com de les que anaven arribant via el hashtag de Twitter #eleccions2_0 . La gent que no havia pogut venir podia preguntar des de casa seva i els que estaven a la sala també podien preguntar tuitejant des dels seus aparells.
El hashtag va arribar a la sisena posició del twit.cat.
Cap al final va intervenir-hi directament també la gent del públic present a la sala, que rondava la seixantena de persones.


El contingut,

va ser força interessant. Si aneu al hashtag us en podreu fer una idea del que es va dir, així com també en aquesta crònica d'Osona.com: "La campanya en 140 caràcters", o en el post que ha fet l'Adriana.

Us destaco alguns twetts :

- "Missatge o spam?"
- "Cada partit té el seu 'mestre'"
- "les eines creades per campanya han de continuar i continuaran després de les eleccions"
- "Som de diferents partits, pr del mateix bàndol".
- ...

Evidentment, elll també va participar-hi.
Si voleu veure més i millors fotos, ... al picassa de'n Jordi Vila.

En acabar hi va haver, com no, eleccions 2.0, el sopar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada