2 d’oct. 2010

Tornant dels III Premis Blocs Catalunya

Hi he arribat tard, que com acostuma a passar ha a estat just en el moment en que començava la trobada d'esferes. Ha estat una trobada entretinguda, que no interessant, doncs els continguts s'han allunyat del que són pròpiament les esferes per entrar a divagar sobre el mundillo 2.0. Entre altres també hi han intervingut els companys de la Maresmesfera, en Jordi d'estol.cat, en Yuribcn, l'Octavio Rojas, l'Alfonso Alcantarà, ...

Després hem anat a escoltar un debat sobre la relació del món dels llibres amb internet. Una presentació molt lograda i una tertulia interessant però sense cap aportació nova. Bé, cap al final s'ha presentat una iniciativa al twitter que desconeixia i que he trobat interessant. A @llegimipiulem periòdicament proposen un llibre i la gent que s'hi apunta piula comentant sobre el llibre en qüestió.


Després ha vingut l'entrega dels premis en les deu categories existents i en la de Blocs Corporatius ha sortit guanyador un bloc de l'Osonosfera, Taradell bloc. En Toni ha recollit el premi.

En definitiva una vetllada molt agradable on ens hem passat unes quantes hores parlant de twitters, blocs i altres paranoies similars.2 comentaris:

  1. Va ser un dia bonic! Salut i força!

    ResponElimina
  2. Molta sort amb el llibre, Marc.!

    ResponElimina