9 d’oct. 2010

Tot preparant un debat ...

Una de les propostes que van sortir de la reunió de Tavèrnoles s'està materialitzant.

Es tracta d'organitzar un debat públic sobre l'ús de les eines 2.0 en la campanya electoral de les eleccions al Parlament del proper dia 28N.
Sembla fàcil dit així, però renoi, ens està costant força. Vam començar fent un debat intern al Google Grups que tenim el grup de blocaires que promovem l'Osonosfera. D'aquesta manera exposàvem als que no havien pogut venir a la reunió el projecte. A qui havíem de convidar com a ponent, quin seria el millor lloc per fer-ho, ...
Amb un munt de mails amunt i avall la idea anava prenent forma, i la visualitzàvem en un brífing que compartim a Google Docs.

Aquest passat dimecres ens tornàvem a reunir al lloc escollit per a l'esdeveniment i ho fèiem amb Òmnium Cultural d'Osona, doncs varem decidir organitzar junts el debat.
Ara hem obert una pàgina al Facebook per anar preparant el "pre-debat" i explicar-ho a qui li pugui interessar.
Al projecte li hem posat ja nom oficialment, "Eleccions 2.0, el debat".Amb el hastag pel twitter encara no ens hem posat d'acord. Agradava #eleccions2.0 , però twitter no deixa posar punts, de manera que té molt números de quedar-se com a #eleccions2_0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada