3 de gen. 2011

Com anem?

Estava escrivint un post pel bloc i a mig fer me n'he adonat que era un tema massa espès per començar l'any, i que cal cuidar una mica les maneres.
Així doncs, el deixo per després de festes i aprofito per fer-ne un d'aquells que surten tal com ragen.

Com que, a l'igual que la majoria de blocaires, també tinc que confessar que el Facebook i el Twitter li prenen una mica de temps al bloc, doncs me n'he anat a ells i els he pres un parell de fotos per fer un post.

Encara que vagi un parell de dies tard, començo l'any explicant-vos que cada vegada em ratlla més anar-me'n a dormir tard per Cap d'Any i que cada vegada m'agrada més llevar-me aviat per Any Nou, i per tant vaig aprofitar per anar amb uns amics a veure com sortia el sol des de Bellmunt, un dels cims d'Osona. Enguany ens va fer nuvol i no el vam veure el sol, però ens ho vam passar bé igual.


Vaig arribar a casa just a temps per picar de mans tot seguint la marxa Radetzky i per qüestionar-me (a bona hora) si calia haver fet un bon esmorzar, doncs ja sabia que hi havia canelons per dinar.


Però vinga, que acabem d'estrenar any i convé agafar-s'ho amb força i ganes, que diuen que aquest serà tot pujada, ... que "la cuesta de enero" arribarà fins al proper Nadal, vaja.


Per cert, i enllaçant amb el post de l'altre dia (Sortir a caminar), tot esperant al sortida del sol a Bellmunt vam coincidir amb en Josep i la seva senyora. En Josep és aficionat a enviar fotos a espais de meteorologia com el temps del telenotícies o l'espai terra, ens va explicar que durant l'any passat n'hi van publicar més de dos-centes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada