3 de nov. 2011

El debat de l'Osonosfera

A la reunió de blocaires osonofèrics de després de vacances ens vam proposar fer un altre debat com el de la tardor passada. Aleshores el tema d'actualitat eren les eleccions i varem fer una taula rodona per parlar sobre l'ús de les xarxes socials.

Enguany ens va semblar debatre l'ús que en poden fer les empreses d'aquestes xarxes socials i de les eines 2.0. Ens va semblar adient també fer-ho en col.laboració amb el nou centre Vic Integració Tecnològica de Vic dedicat a les noves tecnologies.
Després d'unes quantes reunions i unes quantes hores més dedicades a moure fils ha arribat el dia. Aquest dijous 3 a les 20:00 a l'auditori del VIT tindrem una taula rodona on quatre ponents moderats per @Hugo_pardo ens exposaran la seva aposta en l'ús de les xarxes socials per millorar la seva activitat empresarial. Vindran responsables 2.0 de Banc de Sabadell, Yslandia, Gaufix i Carol Bruguera. Després tindrem l'ocasió de parlar-ne tots plegats.

Ho podreu seguir via twitter i G+ amb el hashtag #empresa2_0, i segurament també via l'streaming de l'e-week, doncs la nostra iniciativa obre la setmana digital vigatana.

Us hi esperem!

Presentació a La Terrassa d'El 9 TV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada