15 de nov. 2011

Els avis i els iPads

Els nostres avis, o pares pels que ja tenim una edat, van néixer a la primera meitat del segle passat.

El més grans potser encara recorden haver viscut una guerra, però segur que tots recorden haver crescut en les penúries de la post-guerra com les que varem veure a Pa Negre.
Així com també poden recordar escoltar la ràdio en família, o la primera vegada que varen anar al cine, en blanc i negre abans de l'emoció de veure la primera peli en color.
Anaven creixent quan, poc o molt, van començar a escoltar la musica rock o folk que venia primer de l'estranger i després es va copiar aquí. Això mentre descobrien el turisme, les turistes i les vacances.
També van veure l'arribada de la televisió, l'arribada de l'home a la lluna i l'arribada dels vehicles utilitaris, per poc després veure com apareixia la musica en estèreo i la tele es tornava en color.
Sí, i també van passar d'una dictadura a una democràcia. D'anar en bicicleta a poder agafar l'avió.
Alguns d'ells encara s'han atrevit a comprar-se un mòbil, a remenar l'ordinador i a navegar per internet.

A aquesta generació, que ha viscut tot això, creieu que els pot impressionar gaire un iPad o qualsevol dels trastos de l'Steve Jobs?

3 comentaris:

 1. Anònim20/11/11

  Bé, no sé què pretenies dir amb tot aquest galimaties, però, sigui el que sigui no ho has pas aconseguit; hauràs de tornar-ho provar, a veure si ho aconsegueixes, noi.

  ResponElimina
 2. El que vinc a dir és que a una persona que hagi viscut tots els canvis tecnològics haguts al segle XX segurament no l'impressionaran tots els enginys que han posat al mercat els d'Apple i que tant enlluernen a molta gent avui en dia.

  El que pretenc és un reconeixement als nostres avis, que potser no es desviuen per un iPhone, però que han viscut revolucions tecnològiques molt més grans.

  Gràcies, pel comentari.

  ResponElimina
 3. També s'ha comentat el tema al G+ ...

  https://plus.google.com/u/0/117368642986912251723/posts/fpjGYNrUYBB

  ResponElimina