17 de gen. 2012

La biografia d'Steve Jobs

He començat a llegir la biografia d'Steve Jobs. De moment porto només els primers capítols i després d'haver vist la pel.lícula Piratas de Silicon Valley aquest estiu i llegit fa poc el llibre d'Sculley, doncs bé, en aquesta famosa biografia no hi ha gaire res més de nou respecte del que va passar als anys 70 i 80. Tinc ganes d'arribar als següents capítols per veure com va anar als 90 i a la primera dècada dels s XXI.
Ja faré una actualització del post amb un comentari al respecte.

Però si he escrit el post abans de acabar el llibre, és per recordar que aquest dijous 19 hi ha keynote, la primera després de la seva mort. No soc un fanboy d'Apple, però si que ho era de les keynotes del Jobs, i molt.
Hi ha qui diu que aquesta setmana Apple entrarà en el món dels llibres de text educatius i que ho farà amb la mateixa empenta com ho va fer amb la industria musical ara fa una dècada. Veure'm com va.


Actualització : Jo diria que gaire bé el 90% del que s'explica en el llibre ja ho sabia, tot i així ha estat un d'aquells llibres que m'han atrapat fins al final.
La darrera part del llibre coincideix amb els anys en que jo he seguit d'aprop tot el món d'internet i tot el que s'hi explica, excepte coses més personals d'ell, és com si ja ho hagés vist des de primera fila, tot molt proper.
També ha estat molt bé poder anar buscant per internet o mirant pel Youtube tot allò que s'hi va explicant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada